Collab Dance Studio's / Mail  / Movienight

Movienight

Zoals in de lessen en op social media aangegeven, zullen wij op maandag 7 maart een film avond houden in de studio! Op die datum zullen er geen reguliere lessen worden gegeven.

Deze avond is bedoeld om als community ook een keer samen te komen en elkaar beter te leren kennen. We dansen en spenderen veel tijd samen in de studio waardoor het juist leuk is om elkaar ook op andere manieren te ervaren. Wij geloven namelijk dat dat soort momenten ervoor zorgen dat we onze liefde voor dans groter wordt door inspirerende dansfilms gezamenlijk te kijken.

Bij het kopen van een ticket is er blikje Cola of Fanta bij inbegrepen naast zoute of zoete popcorn. Mocht je iets erbij willen ben je natuurlijk vrij om het mee te nemen. Neem je vrienden en/of familie mee!