Danceclass Breda

Een danceclass in Breda gezocht?
Dans hiphop bij Collab Dance Studio’s

Een danceclass in Breda gezocht? Dans hiphop bij Collab Dance Studio’s. Hiphop is een van de meest populaire dansstijlen en is eind vorige eeuw in Amerika ontstaan. Bij Collab Dance Studio’s leer je alle dancemoves die er bij hiphop komen kijken. Onze lessen zijn van topkwaliteit en worden gegeven door gekwalificeerde docenten.

Een veilige plek

Of je nu een jongen of meisje, een tiener of een volwassene bent, wij heten je graag van harte welkom in onze leuke dansstudio.

Steeds beter worden

Bovendien maakt het niet uit of je wel of niet ervaren bent. Wij bieden alle niveaus aan, waardoor we ook jou een uitdaging te bieden hebben.

Proefles

Kies jij ook voor hiphop de leukste hiphop lessen? Meld je dan nu aan voor onze danceclass in Breda en volg een vrijblijvende proefles of lees verder voor meer informatie.

Zo zitten onze hiphop lessen in elkaar

In onze danceclass in Breda leren we je alles wat er over hiphop te leren valt. Zo zal je onder andere de basis van hiphop leren. Hieronder vallen groove, bounce, rock en flow. Je leert verder meer over de diverse stijlen en disciplines binnen hiphop. Je leert de echte old skool staps en de handigste basistechnieken. Ook zal je de basis van breakdance, popping, house en locking gaan leren. Je leert hoe je jezelf kunt presenteren en ontwikkelt je muzikaliteit. We gebruiken hiervoor verschillende choreografieën. Zelfs freestyle zal volop aandacht gegeven worden. Hierbij ontdek je je eigen creativiteit en zet je deze om tot unieke hiphop moves. Je leert je lichaam beter te beheersen en bouwt meer conditie en kracht op. En hier heb je altijd profijt van.

aanmelden voor proefles

Maak kennis met hiphop

Volg je onze danceclass in Breda, dan maak je op een laagdrempelige manier kennis met de hiphop dansstijl. Al onze lessen zijn aangepast aan de niveaus van onze dansers. waardoor er voor ieder genoeg uitdaging is. Ook ontdek je zo veilig en verantwoord hiphop. Stel dat je net begint met hiphop, dan is het fijn te weten dat wij rekening met jou houden.

Hiphop danceclass in Breda bij Collab Dance Studio’s

Een hiphop danceclass in Breda volgen? Meld je meteen aan voor een proefles bij Collab Dance Studio’s. Zo kun je ontdekken of hiphop ook iets voor jou is. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of kom een keertje langs bij onze studio op Boschstraat 88 in Breda.
Dansschool Breda
,,

Na de eerste les voelde het al meteen goed. Fijne sfeer en super toffe mensen! Informeel en toch professioneel. Ook een hele mooie en unieke studio.

,,

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

,,

Geweldige dansstudio met supervriendelijke leraren! Ik zou aanbevelen