Danceschool Breda

Hiphop lessen volgen? Kom naar onze danceschool in Breda

Een danceschool in Breda gezocht, omdat je hiphop lessen wilt volgen? Kom dan naar Collab Dance Studio’s. Wij zijn de leukste dansstudio van Breda en omgeving. Bij ons leer je alle facetten van de gave hiphop dansstijl. Hierbij krijg je les van gediplomeerde dansdocenten. Al onze danslessen zijn dan ook van hoge kwaliteit. Zowel kinderen als jongeren en volwassenen zijn van harte welkom in onze sfeervolle dansstudio. Wij hebben hiphop en urban lessen op verschillende niveaus. Hierdoor maakt het niet uit of je al langer danst of pas net met hiphop begint. Wij zorgen ervoor dat je genoeg uitdaging ervaart tijdens onze danslessen. Kun jij niet wachten om te beginnen? Meld je meteen aan voor een vrijblijvende proefles bij onze dansschool in Breda of lees verder voor meer informatie

Onze danslessen

Volg je bij onze danceschool in Breda hiphop les of urban, dan leren we je alles wat je hierover moet weten. De hele basis van hiphop komt aan bod. Je leert wat bounce, groove, flow en rock zijn en welke stijlen en disciplines hiphop zoal heeft. Er wordt volop aandacht besteed aan de old skool steps en basistechnieken van hiphop. En je doet meer dan dat, want ook de basis van locking, house, popping en breakdance komen aan bod. Zo leer je nog meer dancemoves! Je ontwikkelt je eigen muzikaliteit, leert hoe je je moet presenteren en maakt daardoor persoonlijk een enorme groei door. En dat doe je in het tempo dat voor jou het fijnst is. We gaan aan de slag met verschillende choreografieën en bieden de ruimte voor freestyle. Bij freestyle leer je je eigen talenten en creativiteit ontdekken en dit in te zetten. Bovendien ben je bezig met het verbeteren van je lichamelijke conditie, waardoor je sterker en leniger wordt. De veelzijdigheid van hiphop gaat zeker niet snel vervelen!

Danslessen voor ieder niveau

Kom je naar onze danceschool in Breda, dan houden we rekening met jouw niveau. Wij passen onze lesinhoud op de diverse niveaus van onze dansers aan, waardoor we de mogelijkheid bieden om op een veilige en verantwoorde manier hiphop te dansen. Hierdoor zal je je snel thuisvoelen in onze dansschool.

Meld je bij onze danceschool in Breda aan voor een gratis proefles

Volg meteen een proefles bij onze danceschool in Breda en kom erachter of hiphop iets voor jou is! Neem contact op door even langs te komen of via het contactformulier. Tot snel!

Contact opnemen
,,

Na de eerste les voelde het al meteen goed. Fijne sfeer en super toffe mensen! Informeel en toch professioneel. Ook een hele mooie en unieke studio.

,,

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

,,

Geweldige dansstudio met supervriendelijke leraren! Ik zou aanbevelen