Dancestudio Breda

Een dancestudio in Breda gezocht?
Kom hiphoppen bij Collab Dance Studio’s

Een dancestudio in Breda gezocht? Kom hiphop dansles volgen bij Collab Dance Studio’s! Hiphop is een van de meest gave dansstijlen. In onze danceclass leer je alle moves die er bij deze dansstijl komen kijken. Je krijgt bij ons alleen danslessen van goede kwaliteit die gegeven worden door onze gediplomeerde docenten. Bij ons is iedereen welkom. Of je nu als kind, jongere of volwassene bij ons wilt dansen. Ook is het voor ons geen probleem als je al langer hiphop danst of nog helemaal geen ervaring hebt. Doordat wij alle niveaus aanbieden, is genoeg uitdaging je altijd gegarandeerd. Maak jij ook de keuze voor onze veelzijdige hiphop lessen? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvende les bij onze dancesstudio in Breda of lees verder voor meer informatie over ons aanbod hiphop danslessen.

Ontdek hiphop op een laagdrempelige manier

In onze dancestudio in Breda kun je hiphop op een laagdrempelige manier ontdekken. Doordat wij onze lessen aanpassen aan de niveaus van onze dansers, kun je op een veilige en verantwoorde manier de hiphop dansstijl ontdekken. En dat is wel zo fijn als je bijvoorbeeld net begint met dansen.

Inhoud hiphop lessen

In onze dancestudio in Breda leer je alles wat er maar te leren valt over hiphop. Je krijgt onder andere de basis van hiphop mee, waaronder rock, flow, bounce en groove. Ook leer je de diverse disciplines en stijlen van hiphop kennen en uitvoeren. Ook leer je de basistechnieken en de echte old skool steps. Je leert ook de basis van locking, house, popping en breakdance. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van je muzikaliteit en presenteren. Hiervoor gebruiken we diverse choreografieën. Ook freestyle komt volop aan bod. Hierbij leer je je eigen creativiteit te gebruiken en dit in te zetten bij het creëren van unieke dancemoves. Verder ga je aan de slag met jouw conditie en lichamelijke kracht, waardoor je jouw hiphop bewegingen nog beter kunt neerzetten. Kun jij ook niet wachten om te starten?

Een proefles bij onze dancestudio in Breda volgen? Neem contact op

Volg snel een proefles bij onze dancestudio in Breda, zodat je verder kunt met jouw hiphop lessen of kunt starten met de gaafste dansstijl die er is. Neem contact op via het contactformulier of door even langs te komen op ons adres Boschstraat 88, Breda. Tot snel!

Contact opnemen
,,

Na de eerste les voelde het al meteen goed. Fijne sfeer en super toffe mensen! Informeel en toch professioneel. Ook een hele mooie en unieke studio.

,,

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

,,

Geweldige dansstudio met supervriendelijke leraren! Ik zou aanbevelen