Dans Breda

Dans in Breda volgen? Leer hip hop en urban bij Collab Dance Studio’s!

Wil je dans in Breda volgen? Collab Dance Studio’s biedt de leukste danslessen urban en hiphop dance in Breda aan. In onze dansstudio krijg je les van ervaren docenten. Wij bieden danslessen aan voor jongens, meisjes, jongeren en volwassenen. Hierbij maakt het niet uit of je al gevorderd bent of net begint met dansen. Omdat wij danslessen voor diverse niveaus aanbieden, ben je er zeker van dat je altijd uitgedaagd wordt tijdens onze lessen hiphop en urban. Onze dansschool in Breda biedt hoge kwaliteit hiphop en urban dance aan en staat voor fun! Je zal je dan ook snel thuisvoelen in onze gezellige dansstudio. Meld je direct aan voor een gratis proefles dans in Breda bij Collab Dance Studio’s of lees verder voor meer informatie.

Aanbod hip hop en urban

Volg je dans in Breda bij Collab Dance Studio’s, dan maak je tijdens onze lessen volop kennis met hiphop en urban. Wij leren je alles wat je moet weten, zoals de hiphop basics: bounce, groove, rock en flow. Ook leer je de diverse hiphop stijlen en bijbehorende disciplines. Wij werken aan zowel old skool steps als aan de basistechnieken. En je gaat nog veel meer doen. Ook de basis van house, locking, popping en breakdance komt bij hiphop in Breda aan bod. Je werkt volop aan het ontwikkelen van je muzikaliteit, persoonlijke groei en leert jezelf presenteren. Wij besteden aandacht aan het uitwerken van choreografieën en freestyle. Bij laatstgenoemde leer je jouw eigen talenten verder te ontwikkelen en creatief aan de slag te gaan met hiphop. Dit doet ieder bij onze dansschool in Breda in zijn eigen tempo. Je zal gedurende onze lessen ook je lichamelijke conditie verbeteren. Je wordt hierdoor sterker, leniger en kunt je lichaam beter coördineren. Zo groei je als danser.

Voor beginners en gevorderden

Wil je dans in Breda volgen bij Collab Dance Studio’s? Dan maakt het voor ons niet uit of je beginner of al gevorderd bent. Onze danslessen zijn geschikt voor personen van alle leeftijden en verschillende niveaus. Onze lesinhoud passen wij aan op alle niveaus. Je kunt erop rekenen dat je in onze dansschool in Breda op een veilige en verantwoorde manier hiphop en urban lessen volgt.

Meld je direct aan voor dans in Breda

Wil jij kennismaken met urban of hiphop dans in Breda? Meld je dan direct aan voor een gratis proefles. Zo kun je meteen zien of hip hop iets voor je is. Neem contact op door even langs te komen of via het contactformulier. Tot snel!

Contact opnemen
,,

Na de eerste les voelde het al meteen goed. Fijne sfeer en super toffe mensen! Informeel en toch professioneel. Ook een hele mooie en unieke studio.

,,

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

,,

Geweldige dansstudio met supervriendelijke leraren! Ik zou aanbevelen