Dansles Breda

Dansles in Breda?
Ontdek hip hop en urban bij Collab Dance Studio’s

Dansles in Breda volgen bij de gezelligste dansstudio? Ontdek hiphop en urban bij Collab Dance Studio’s! Bij ons krijg je altijd les van gekwalificeerde en enthousiaste docenten. Of je nu een jongen of meisje bent, een jongere of volwassene, je bent van harte welkom in onze dansschool in Breda.

Steeds beter worden

Onze danslessen zijn voor zowel beginners als gevorderden geschikt, omdat wij onze lessen op verschillende niveaus aanbieden. Hierdoor krijg je altijd genoeg uitdaging tijdens de lessen hiphop in Breda.

Een veilige plek

Wij staan voor kwaliteit en gezelligheid. Bezoek je onze dansschool in Breda, dan valt de goede sfeer meteen op.

Proefles

Meld je nu aan voor hiphop en urban dansles in Breda of lees verder om meer te weten te komen over onze lessen.

Dansles op jouw niveau

Volg je dansles in Breda in onze dansstudio, dan kun je er altijd vanuit gaan dat je dansles op jouw niveau krijgt. Onze danslessen zijn geschikt voor mensen met verschillende niveaus en leeftijden. Hierop passen wij onze lesinhoud aan, zodat je op een verantwoorde en veilige manier hiphop in Breda kunt ontdekken.

aanmelden voor proefles

Onze hiphop en
urban lessen

Hiphop en urban lessen volgen bij Collab Dance Studio’s is zeker een goed idee, want wij leren je alles wat je moet weten over hiphop en urban tijdens de dansles in Breda. Je leert de basis van hiphop, zoals rock en flow, bounce en groove. We leren je de diverse disciplines en stijlen van hiphop. Aan zowel de basistechnieken als old skool steps besteden wij volop aandacht. Maar je gaat nog veel meer doen. Je leert ook de basis van breakdance, popping, locking en house. Je gaat volop aan de slag met de ontwikkeling van jouw muzikaliteit en persoonlijke groei en leert hoe je jezelf moet presenteren. Wij leren je hip hop in Breda door choreografieën aan te leren, maar bieden ook de ruimte voor freestyle. Je ontwikkelt hierdoor je eigen talenten en creativiteit. En dit doe je bij onze dansschool in Breda op jouw eigen tempo. Ook verbeter je je lichamelijke conditie. Hierdoor krijg je een sterker en leniger lichaam en leer je deze beter te beheersen. Hierdoor maak je een enorme groei door.

Volg een proefles bij onze dansschool in Breda

Wil jij hiphop in Breda leren? Schrijf je dan nu meteen in voor een gratis proefles bij Collab Dance Studio’s. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of kom een keertje langs bij onze dansschool op Boschstraat 88 in Breda.
Dansschool Breda
,,

Na de eerste les voelde het al meteen goed. Fijne sfeer en super toffe mensen! Informeel en toch professioneel. Ook een hele mooie en unieke studio.

,,

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

,,

Geweldige dansstudio met supervriendelijke leraren! Ik zou aanbevelen