Just a Perfect Place
To Get Started
Web/UI&UX/Mobile/Design Read More
It's a fun experience
for everyone
Web/UI&UX/Mobile/Design Read More
Get in touch with
your confidence
Web/UI&UX/Mobile/Design Read More

Dansles Breda

Dansles in Breda nemen is een van de beste keuzes die je kunt maken. Het is goed voor je mentale en fysieke gezondheid, je werkt naar een gaaf eindproduct toe en je bouwt nieuwe vriendschappen op. Zo ben je gezond én sociaal bezig, de ideale combinatie voor elke leeftijd. .

Portfolio

Wat voor dansles in Breda bieden wij aan?

Wij bieden twee soorten danslessen aan, te weten de hiphop les in Breda en de afrodans. Dit doen wij voor drie soorten groepen; kids, beginners en advanced. Dit vindt dus ook plaats op drie verschillende tijdstippen. Hiphop is op maandag en de les voor kinderen is van 18:00-19:00, de les voor beginners is van 19:00-20:00 en de les voor mensen met het niveau advanced is van 20:00-21:00. Afrodans vindt plaats op de woensdag en houdt hetzelfde tijdschema aan als hiphop; kinderen van 18:00-19:00, beginners van 19:00-20:00 en advanced van 20:00-21:00. De hiphop lessen worden gegeven door Jrsngh, en de afrodans lessen worden gegeven door Reis Fernando. Doordat het gegeven wordt door twee professionals die beide échte expertise kunnen bieden in hun vakgebied, is de kwaliteit van lessen enorm hoog. Zo kunnen wij voor elk niveau de beste hulp bieden.

Wat is het verschil tussen hiphop en afro dans?

Afro dans verwijst naar de verschillende dansstijlen die hun oorsprong vinden in Afrika ten zuiden van de Sahara. Deze dansen zijn nauw verbonden met de traditionele ritmes en muziektradities van de regio. Muziek en dans vormen een integrerend deel van veel traditionele Afrikaanse samenlevingen. Afro dans maakt gebruik van de concepten van een hoog ritme en totale beweging van het gehele lichaam. Afrikaanse dansen zijn meestal een collectieve activiteit die in grote groepen wordt uitgevoerd. Tegenwoordig wordt deze afrodans uitgevoerd onder vanzelfsprekend afro muziek, vaak gemixt met bijvoorbeeld rap of pop.

Hiphop daarentegen, is ontstaan in de wijk de Bronx in New York. In de jaren ‘80 kwam het op in de ‘underground’ scene. Later werd het, door het gebruiken van muziek en dans uit de hiphopcultuur in films en series, vele malen groter. Het werd ook een stuk commerciëler. Tegenwoordig wordt er bij hiphop dans veel gedanst op rap. Het wordt ook veelal uitgevoerd in freestyle vorm, waarbij er wordt geïmproviseerd.

Bekijk onze webshop

Kom eens kijken

Als je nieuwsgierig bent geworden, kom dan vooral eens een kijkje nemen bij onze dansschool in Breda of een les meedoen. Neem contact op door even langs te komen of via het contactformulier. Tot snel!

Contact opnemen
1982
Cups of coffe & tea
28 +
Years of expeience
19 k
Active hours
121
National awards
556
Professional service
,,

Na de eerste les voelde het al meteen goed. Fijne sfeer en super toffe mensen! Informeel en toch professioneel. Ook een hele mooie en unieke studio.

,,

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

,,

Geweldige dansstudio met supervriendelijke leraren! Ik zou aanbevelen