Dansschool Breda

Dansschool in Breda gezocht?
Kom dansen bij Collab Dance Studio’s!

Bij Collab Dance Studio’s volg je hiphop en urban danslessen van gediplomeerde docenten. Onze urban en hiphop danslessen zijn er voor zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Of je nu wel of geen danservaring hebt, maakt bij ons allemaal niet uit!

Steeds beter worden

Collab Dance Studio’s biedt danslessen op verschillende niveaus aan. Zo vind je altijd de uitdaging die je zoekt.

Een veilige plek

Wij staan voor kwaliteit en het maken van plezier! In onze eigen dancestudio in Breda voel je je snel thuis.

Proefles

Meld je meteen aan voor een gratis hip hop of urban proefles bij onze dansschool in Breda of lees verder voor meer informatie over onze danslessen.

Onze hiphop en urban danslessen

Op onze dansschool in Breda zal je tijdens onze danslessen hiphop en urban volop kennismaken met hiphop. Zo leer je de hiphop basics, zoals groove, bounce, rock en flow en ga je verschillende disciplines en hip hop stijlen leren. Er wordt zowel aan de basistechnieken als aan de old skool steps gewerkt. Maar dat is niet het enige. Je leert ook de basis van house, Afro, locking, popping en breakdance. In onze dancestudio in Breda leg je een brede basis voor hip hop. Je leert niet alleen de basistechnieken als je kiest voor hiphop in Breda, maar ontwikkelt bij ons ook je muzikaliteit. Persoonlijke groei en presentatie staan centraal bij ons. Wij werken met choreografieën, maar bieden ook zeker aandacht aan freestyle. Via deze vrije vorm stimuleren we je om jouw eigen talenten verder te ontwikkelen en met creatieve initiatieven te komen tijdens de lessen. Ieder kan dit bij ons op zijn eigen niveau en in zijn eigen tempo doen. Je zal merken dat je echt groeit als danser. Tijdens de danslessen verbeter je je conditie en lichamelijke ontwikkeling. Je wordt leniger, sterker, stabieler en hebt je lichaam beter onder controle.

aanmelden voor proefles

Danslessen voor
verschillende niveaus

Wil je lessen aan onze dansschool in Breda volgen en heb je al danservaring of nog niet? Wij bieden danslessen voor alle leeftijden op diverse niveaus aan. Wij passen onze lesinhoud aan op de diverse niveaus en zorgen ervoor dat je veilig en verantwoord hiphop in Breda kunt dansen in onze sfeervolle dansstudio.

Volg een proefles bij onze dansschool in Breda

Kies jij ook voor onze dansschool in Breda? Meld je meteen voor een vrijblijvende proefles hiphop in Breda aan bij Collab Dance Studio’s. Neem contact met ons op via het contactformulier of kom even langs op Boschstraat 88 in Breda. We zien je graag terug bij onze dansschool in Breda!
Dansschool Breda
,,

Na de eerste les voelde het al meteen goed. Fijne sfeer en super toffe mensen! Informeel en toch professioneel. Ook een hele mooie en unieke studio.

,,

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

,,

Geweldige dansstudio met supervriendelijke leraren! Ik zou aanbevelen