Hiphop Breda

Lessen hiphop in Breda nemen?
Kies voor Collab Dance Studio’s

Wil je lessen hiphop in Breda nemen? Kom dan naar onze gave dance class in Breda. Bij Collab Dance Studio’s krijg je les van onze gediplomeerde en enthousiaste docenten. Zowel kinderen als jongeren en volwassenen zijn welkom bij onze hiphop en urban danslessen. Ook maakt het niet uit of je net met hiphop begint of al langer dansles volgt.

Steeds beter worden

Wij bieden onze lessen op diverse niveaus aan, waardoor je er zeker van bent dat je genoeg uitdaging krijgt tijdens de dansles in Breda.

Een veilige plek

Gezelligheid en kwaliteit staan bij ons bovenaan.

Proefles

Maak jij ook de keuze voor onze gave dansschool? Meld je meteen aan voor hiphop in Breda of lees verder voor meer informatie.

Lessen op maat

Kies je voor hiphop in Breda bij Collab Dance Studio’s, dan krijg je bij ons jouw danceclass in Breda op maat. Wij geven onze danslessen aan mensen met verschillende niveaus en passen onze lesinhoud hier ook op aan. Zo kun je veilig, verantwoord en op een leuke manier kennismaken of verder gaan met hiphop dansles in Breda.

aanmelden voor proefles

Onze hiphop lessen

Hiphop in Breda volg je natuurlijk bij Collab Dance Studio’s, omdat je bij ons alles leert wat hiphop en urban je te bieden hebben tijdens onze hiphop dansles in Breda. Je gaat de basis van hiphop ontdekken en leert wat groove, bounce, rock en flow zijn. Je leert meer over de diverse hiphop stijlen en disciplines die er zijn en leert zowel old skool steps als de basistechnieken van hiphop. En dat is nog niet eens alles. Je gaat ook de basis leren van locking, popping, breakdance en house. Je leert je eigen muzikaliteit te ontwikkelen en gaat aan de slag met presentatie. Ook persoonlijke groei komt aan bod. We maken gebruik van choreografieën. Freestyle komt bovendien volop aan bod. Je gaat hierbij aan de slag met jouw eigen talenten en creativiteit. Bij onze hiphop danceclass in Breda werk je aan je lichamelijke conditie, waardoor je nog sterker en leniger wordt. En je leert beter om te gaan met je lichaam.

Een proefles hiphop in Breda volgen? Meld je nu aan

Een proef dansles in Breda volgen? Meld je nu meteen aan voor onze gratis proefles hiphop. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of kom gezellig langs bij Collab Dance Studio's op Boschstraat 88 in Breda. Met hiphop in Breda bij onze dansstudio gaat er een wereld voor je open!
Dansschool Breda
,,

Na de eerste les voelde het al meteen goed. Fijne sfeer en super toffe mensen! Informeel en toch professioneel. Ook een hele mooie en unieke studio.

,,

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

,,

Geweldige dansstudio met supervriendelijke leraren! Ik zou aanbevelen