Hiphop dance Breda

Wil jij op hiphop dance in Breda?
Kom naar Collab Dance Studio’s!

Wil jij op hiphop dance in Breda? Dat snappen wij helemaal, want hiphop is een van de gaafste dansstijlen. Bij Collab Dance Studio’s leer je deze dansstijl tot in de puntjes te beheersen. Hierbij krijg je kwalitatieve danslessen van docenten met jarenlange ervaring. Of je nu kind bent, een jongere of een volwassene, wij heten je van harte welkom in onze gezellige dansstudio! Bij ons maakt het niet uit of je al langer dansles volgt of pas net met hiphop start. Wij bieden alle niveaus aan, waardoor je volop uitdaging te wachten staat. Kies jij ook voor onze dansschool? Meld je nu aan voor een proefles hiphop dance in Breda bij Collab Dance Studio’s of lees verder om meer over onze lessen te weten te komen.

Zo maak je kennis met hiphop

Kies je voor hiphop dance in Breda bij Collab Dance Studio’s, dan zorgen wij ervoor dat je op een leuke manier kennismaakt met hiphop. Wij zorgen ervoor dat je veilig en verantwoord hiphop kunt ontdekken door onze lessen voor diverse niveaus te verzorgen. Je kunt er dus vanuit gaan dat we onze lesinhoud aanpassen op waar jij staat.

Wat leer je tijdens onze hiphop lessen?

Tijdens hiphop dance in Breda bij Collab Dance Studio’s ga je ontzettend veel leren. Zo krijg je onder andere een stevige basis van hiphop mee. Je leert wat rock, flow, groove en bounce zijn en welke diverse hiphop stijlen en disciplines er zijn. We gaan volop aan de slag met het leren van de basistechnieken van hiphop. Er komen ook old skool steps voorbij. Verder leer je de basis van breakdance, popping, locking en house. Je ontwikkelt je eigen muzikaliteit, leert jezelf presenteren en maakt een persoonlijke groei door. We gebruiken verschillende choreografieën, maar besteden ook aandacht aan freestyle. Bij freestyle leer je je eigen creativiteit kennen en deze in te schakelen voor de gaafste dancemoves. Bij onze hiphop danslessen werk je ook aan je lichamelijke kracht en conditie. Hierdoor wordt je leniger, sterker en kun je de hiphop moves nog beter uitvoeren.

Een vrijblijvende proefles hiphop dance in Breda volgen?

Een proefles hiphop dance in Breda volgen om te ontdekken of hiphop iets voor jou is? Meld je direct aan voor een gratis proefles bij Collab Dance Studio’s. Neem contact op door even langs te komen bij onze studio aan de Boschstraat of via het contactformulier. Tot snel!

Contact opnemen
,,

Na de eerste les voelde het al meteen goed. Fijne sfeer en super toffe mensen! Informeel en toch professioneel. Ook een hele mooie en unieke studio.

,,

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

,,

Geweldige dansstudio met supervriendelijke leraren! Ik zou aanbevelen