Just a Perfect Place
To Get Started
Web/UI&UX/Mobile/Design Read More
It's a fun experience
for everyone
Web/UI&UX/Mobile/Design Read More
Get in touch with
your confidence
Web/UI&UX/Mobile/Design Read More

Hiphop les Breda

Even je gevoel kwijt, creatief bezig zijn en jezelf uitputten; dat is wat je doet met dansen! Hiphop les in Breda is dan een uitstekende optie. Onze dansschool in Breda biedt meerdere keren per week een hiphop les aan.

Portfolio

Wat is hiphop dansen?

Hiphop dansen is één van de pilaren van de hiphopcultuur. Het is een energieke combinatie van een zeer uiteenlopende hoeveelheid streetdance-stijlen die de laatste tijd erg populair is geworden onder mensen over de hele wereld. Van Amerika tot aan Breda; hiphop dansen vind je overal. Het vindt zijn origine in de wijk de Bronx in New York, vanaf ongeveer 1990. Het was een lange tijd een niet zo bekende vorm van dans en muziek, maar heeft langzaam populariteit gewonnen in de loop der jaren. Het is zelfs uitgegroeid tot de bekendste en meest beoefende vorm van dansen!

Genieten van hiphop

Veel dansers, ouderen en jongeren, genieten van hiphop, ook al is de dans al tientallen jaren geleden opgekomen. De reden hiervoor is dat hiphop iedereen aanspreekt. In tegenstelling tot bijvoorbeeld klassieke dans die beperkt is tot een bepaalde leeftijd en lichaamstype, kan hiphop uitgevoerd worden door iedereen die het wil leren. De dans is ook zo veelzijdig dat hij zowel op het podium voor een groots optreden als in een club met vrienden kan worden uitgevoerd. Vandaag de dag heeft bijna iedereen wel een vorm van hiphop dans gezien, of het nu in het echte leven is of op televisie. Het gebruik van muziek maakt de dans leuk om naar te kijken en uit te voeren, omdat het het publiek kan boeien met een mix van scherpe en vloeiende bewegingen. Deze redenen hebben ertoe geleid dat het de meest populaire dansvorm is die vandaag bestaat.

Bekijk onze webshop

Waarom een hiphop les in Breda?

Dansen is enorm goed voor je gezondheid, dat is een gegeven. Hier zijn vele redenen voor. Onder andere omdat het je geheugen boost. Dit ligt in het moeten onthouden van choreografie, je traint hier eigenlijk continu je geheugen mee. Daarnaast is deze vorm van bewegen goed voor je hippocampus, dat is het deel wat gaat over je geheugen. Ook is het goed voor je flexibiliteit, je hart- en bloedvaten en je mentale gezondheid. Het vermindert namelijk stress en je bouwt conditie op! Kortom; de gezondste sport van de wereld. Probeer het eens uit bij onze hiphop les in Breda.

Contact opnemen
1982
Cups of coffe & tea
28 +
Years of expeience
19 k
Active hours
121
National awards
556
Professional service
,,

Na de eerste les voelde het al meteen goed. Fijne sfeer en super toffe mensen! Informeel en toch professioneel. Ook een hele mooie en unieke studio.

,,

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

,,

Geweldige dansstudio met supervriendelijke leraren! Ik zou aanbevelen