Over ons

Een veilige plek creëren voor (jonge) artiesten. Een thuisplek voor mensen met creatieve plannen. Een creatieve broedplaats waar de mens via dans tot leven komt.

Collab Studio’s biedt voornamelijk danslessen aan maar we doen meer dan alleen dat. Wij hopen je te inspireren en te ontwikkelen om de beste versie van jezelf te worden.

Wij  organiseren ook exposities, lezingen, evenementen en meer om zo een podium te bieden vooral alles wat zich verbindt met de dans cultuur. Het horizon is namelijk veel breder dan alleen de bewegingen die bij dans komt kijken.

Jairsingho Cicilia

Een veilige plek creeren voor (jonge) artiesten. Een thuisplek voor mensen met creatieve plannen.

Dit ben ik samen met mijn moeder en stiefvader. Thuis werd er altijd veel gedanst en gezongen wat ik heel gezellig vond. Al snel gaf het mij een ongekend gevoel waarin ik mij veel sterker voelde zodra ik aan het dansen was. Dat gevoel heb ik niet meer losgelaten sindsdien!

Als multidisciplinair persoon wil ik met de studio ervoor zorgen dat er 1 plek is voor alles wat te maken heeft met dans. Er is veel verbintenis namelijk; juist omdat dans zo kneedbaar is.